Waar kan je unieke sieraden vinden?

Je wilt graag unieke sieraden dragen. Je bent dan one-off-a-kind en niemand die je tegen komt zal hetzelfde dragen als jij. Een hele gerust stelling als je als een echte hipster tegen de huidige modestroming in wilt gaan. Dan kan je jezelf een echte hipster noemen, in plaats van al die andere hipsters die er uiteindelijk weer allemaal hetzelfde eruit zien. Dat was het idee van hipster zijn toch? Er anders uit zien dan de rest? Nou dan heb jij dat in de pocket met de volgende tips die wij jou gaan geven. Lees hieronder snel door hoe je de beste en uniekste sieraden kan scoren:

Sieraden op de rommelmarkt

Ga naar een vintage sale, het maakt werkelijk niet uit welke. Misschien een rommelmarkt in de stad van Schiedam waar handelaren, maar ook particulieren hun handel verkopen. Of naar een echte hipster meet-up in Amsterdam, waar andere verkopers al het zoek werk voor je gedaan hebben. Grote kans dat je een unieke sieraad vindt, omdat het gewoon ouder is. En dan is er minder kans dat je iemand tegenkomt met hetzelfde sieraad als jij. Je bent ook nog eens veel goedkoper uit. Allemaal maar plusjes.

Custom design sieraad

Als je er 100% zeker van wilt zijn dat niemand hetzelfde sieraad heeft als jij, dan moet je hem laten maken door een smid. Met een eigen ontwerp kan je er van uit gaan dat niemand precies hetzelfde idee had. Zo kan jij stralen op dat feestje en als mensen er naar vragen waar je hem gekocht hebt, dan kan jij volmondig antwoorden: ja ze hebben hem speciaal voor mij gemaakt. Komt maar een beetje posh over, maar wel precies wat jij wilde. Als laatste tip willen we mee geven dat je ook unieke dames sieraden online kan kopen, die echt helemaal jouw smaak zijn. Laat die andere met standaard dames sieraden maar jaloers zijn.