Uit de kunst

Rouwboeket bestellen

Sommige mensen vinden het geweldig andere mensen snappen er niks van. Kunst. Wanneer is iets nou kunst. Kunst is als de maker er in slaagt de kijker te overtuigen van zijn of haar bedoeling achter het werk. Kunst geeft de kijker een nieuwe ervaring of inzicht. Kunt hoeft ook niet duur te zijn, kijk maar eens op www.artihove.nl. Daar vind je verschillende soorten betaalbare kunst. Er is een ruim aanbod aan geschenken of iets moois voor jezelf. Voor elke gelegenheid is er wel wat te vinden zoals een bruiloft, verjaardag of geboorte. Gaat een collega met pensioen? Kijk dan voor een afscheid collega cadeau artihove.nl Er is vollop keus van brons tot glaswerk of mooie flessen wijn. 

Bronzen beelden in huis

Brons is de laatste decennia in prijs verviervoudigd. Het is de moeite waard om een bronzen beeld te kopen. Je kan dit online bestellen maar het is natuurlijk altijd prettiger om het beeld te kunnen voelen. In Nederland zijn er diverse bronzen beelden winkels te vinden. Brons is een metaal dat is samengesteld uit koper en tin. Doordat er tin aan toe is gevoegd is het minder buigzaam en harder dan koper. Het tingehalte ligt tussen de 10% en 30%. Brons kan een roodachtige tot gelige kleur hebben. Dit is dan weer afhankelijk van het tingehalte wat er in zit.  

Bronzen beelden in de tuin

In veel meer tuinen kom je kunst tegen. Een tuinbeeld zorgt voor een persoonlijke touch aan je tuin en voor sfeer. Of je nou kiest voor een tuinkabouter of Boeddhabeeld, je tuin komt helemaal tot leven met een tuinbeeld. Wil je toch wat anders en unieks dan zijn er de tuinbeelden van artihove. Deze zijn perfect om je eigen stijl te tonen. Het hoeft ook nog eens niet veel te kosten.