Heb je echt een aankleedkussenhoes nodig?

Het korte antwoord op bovenstaande vraag is ja, maar in dit stuk leg ik je precies uit waarom precies. Een aankleedkussen je ontkomt er niet aan. Vrijwel de enige manier om je kleine comfortabel neer te kunnen leggen voor het aankleden of verschonen. Er zijn tegenwoordig meer verschillende modellen maar de meest gangbare modellen hebben 2 (of 3) opstaande randen zodat niet makkelijk afgerold kan worden. De derde rand zou bij het hoofdeind zijn waardoor ook daar een vorm van ondersteuning zit. Om deze standaard kussens op te vrolijken kun je een leuke aankleedkussenhoes kopen!

Niks zo fijn als schoon beddengoed, ook voor je kleine.

De kussens zelf zijn vaak van saaie plastic achtige stoffen gemaakt en los van dat ze zacht zijn, zijn ze niet per se hygiënisch. Ongelukjes gebeuren bij iedereen en zijn dan ook dagelijkse kost. Mocht zo een ongelukje nou voorkomen dan is een aankleedkussenhoes de ideale oplossing. Gemaakt van zachte badstoffen (zoals bijvoorbeeld je eigen badjas) zorgen deze hoezen ervoor dat wanneer er een ongelukje is gebeurd je direct de hoes in de was kan doen en er een schone frisse hoes voor terug kan plaatsen zodat je baby altijd comfortabel en hygiënisch ligt terwijl hij verschoont wordt.

Het oog wil ook wat.

Je hebt over ieder item in de babykamer nagedacht, geprobeerd om er zo een fijn mogelijke plek voor je kleine van te maken. Zowel met een zacht aankleedkussen als ook met alle kleuren en andere items. Om te zorgen dat alles in deze belangrijke kamer voldoet aan een mooi esthetisch beeld kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld bij https://www.koeka.com/ een aankleedkussenhoes in een leuke zachte kleur te bestellen. Zodat ook dit bijdraagt aan die perfecte babykamer. Dit zorgt er dus voor dat je ook zelf met een prettig gevoel je babykamer binnenloopt.