De Timberland veterschoen zit perfect

Wat vind jij van de Timberland veterschoen? Zelf vind ik deze er niet alleen erg mooi uitzien maar deze lopen zo erg prettig dat er voor mij geen ander merk goed genoeg is. Als man vind ik het erg belangrijk om er goed bij te lopen. Sinds ik de website van Van Bommel heb ontdekt, hoef ik mij nooit meer zorgen te maken dat ik niet in schoeisel kan slagen. Hier tref je namelijk een zeer ruime keuze aan en je grijpt hier ook niet mis in de maat. Mijn laatste bestelling was in de sale. Dit was natuurlijk erg mooi meegenomen. 

Timberland veterschoen

Complimenten over mijn mooie schoeisel

De Timberland veterschoen heb ik in diverse kleuren in mijn garderobe. Hierdoor kan ik bij elke kleding die ik draag op mijn favoriete schoeisel lopen. Omdat ik in mijn omgeving geregeld complimenten ontvang over mijn schoeisel, ben ik op het idee gekomen om het adres, waar je hiervoor uitstekend kunt slagen, te delen aan de lezer van dit blog. Ook voor de dames kun je hier zeer goed terecht volgens mijn vriendin. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website, van Van bommel, om te zien wat ik bedoel.