Het is weer tijd om kerstpakketten te kiezen!

kerstpakketten

Jottem! Het is weer tijd voor kerstpakketten! Ik moet heel eerlijk zeggen dat dit mijn favoriete tijd van het jaar is. Overal worden lichtjes opgehangen. De sfeer wordt gemoedelijker. En, we hebben natuurlijk wat extra vrije dagen. Dat is op zich al een mooi cadeau, als je het mij vraagt. Mijn werkgever geeft met de feestdagen altijd een bonus. Daarnaast krijgen wij een coupon om zelf een pakket te kiezen. Dat doen wij online en zo krijgt iedereen een doos naar keuze. De ene gaat voor een mooie glazenset met een fles drank. De ander laat zich liever verwennen door de badspullen van Rituals. Zelf kies ik altijd een doos met voedingsproducten. Hiermee kan ik dan een lekkere maaltijd maken. En voor mijn kinderen zit er altijd iets te snoepen bij. Zo heeft iedereen er iets aan!

kerstpakketten

Eenvoudig kerstpakketten online bestellen

Bij Kerstpakkettenplaza kun je simpelweg online bestellen. Dat is ideaal. Zo zie je op je scherm precies wat je kunt verwachten. Je plaatst de bestelling en die wordt op jouw gekozen datum geleverd. Altijd op tijd voor de feestdagen dus! Dit proces is erg eenvoudig en voor iedereen beschikbaar. Ook als je als bedrijf mooie pakketten wilt bestellen kan dat hier. Zo heb je een gunstige prijs wanneer je groot afneemt. Het is bijna jammer dat dit maar eens per jaar gebeurt!

kerstpakketten

Cadeaus kiezen

Zelf vind ik het altijd lastig om cadeaus te kiezen, behalve als het voor mijzelf is natuurlijk. Daarom is dit een ideale manier om iedereen blij te maken. Mijn collega’s komen na de feestdagen ook altijd op het werk met de mooiste verhalen. Iedereen  maakt weer andere keuzes en dat is leuk om te bespreken. Daarnaast heeft iedereen ook altijd zijn eigen feestdagen ritueel; de een gaat uit eten met de familie, de ander doet een cadeautjes avond met zijn gezin. Dat zijn de mooiste verhalen! Genieten jullie ook altijd zo van de feestdagen?