Sauna kachels in verschillende soorten en maten te koop

sauna kachels

Bodyfit  heeft een zeer groot assortiment aan sauna kachels. Je kan hier makkelijk online een keuze maken en een bestelling plaatsen. De modellen die zij hier verkopen zijn allemaal van Finse kwaliteit. Het voordeel is dat je hier een kachel kan bestellen en dit inclusief montage- en gebruikshandleiding is, maar exclusief saunastenen. Maar dat is allemaal geen probleem, want bij deze webshop kan je zoveel accessoires bestellen, dat je hiermee jouw wellness ruimte volledig kan inrichten.

Omdat wij eerdaags jarig zijn, willen wij een groot cadeau gaan kopen. Iets waar wij beiden gebruik van kunnen maken. Via de Bodyfit webshop hadden wij al meerdere voorbeelden en ideeën gezien. Het was nu alleen de keuze om uit te zoeken wat het nu precies zal gaan worden. Want op ons lijstje stond een bubbelbad en een sauna. sauna kachels

Best wel moeilijk om een keuze te maken uit de vele sauna kachels

Nadat wij een eigen cadeau aan het uitzoeken waren, zijn wij bij de Bodyfit webshop terecht gekomen. Hier hebben wij meerdere modellen voorbij zien komen, maar het maken van een definitieve keuze was best wel moeilijk. Op een gegeven moment hebben wij alle voor en nadelen op een rijtje gezet en hiermee konden wij eindelijk een keuze maken. Wij hebben gekozen voor een sauna. Want deze kunnen wij elk moment van het jaar gebruiken. Een bad, die in de tuin staat, is alleen maar seizoen afhankelijk en dat vonden wij jammer.

Echter was het model helemaal casco en moesten wij de nodige spullen hiervoor bij bestellen. Om te beginnen moesten wij een keuze maken uit het aanbod van de sauna kachels. Bij de Bodyfit is namelijk zoveel te bestellen, daar moet je echt de tijd voor nemen.

Ondertussen zijn onze verjaardagen geweest en hebben wij al meerdere keren heerlijk kunnen genieten van onze eigen wellness op zolder. sauna kachels