Rouwboeket bestellen: een groot assortiment bij Boeketcadeau.nl

Rouwboeket bestellen

Laatst moest ik een rouwboeket bestellen. Een ver familielid was overleden en ik kon niet naar de uitvaart. Omdat ik toch iets wilde doen, besloot ik om een rouwboeket te versturen. Bij een uitvaart worden bloemen verstuurd als laatste groet aan de overledene. Bloemen hebben een natuurlijke schoonheid en kunnen troost en warmte bieden aan de nabestaanden. Omdat ik zelf niet naar de uitvaart kon, wilde ik de bloemen laten bezorgen. Hiervoor kwam ik terecht bij de website boeketcadeau.nl.

Rouwstuk of rouwboeket bestellen

Rouwboeket bestellenBij boeketcadeau.nl vind je een groot assortiment aan rouwboeketten, rouwstukken en biedermeiers. Rouwstukken zijn er in verschillende vormen zoals ovaal, rond, hartvorm of krans. Omdat ik een rouwstuk meer iets vind voor de directe familie heb ik gekozen voor een rouwboeket. Ook hierin zijn verschillende stijlen, kleuren en bloemen mogelijk. Je hebt echt veel keuze om een rouwboeket te bestellen dat past bij de overledene en bij jouw wensen. Er zijn geen etiquetteregels voor rouwbloemen. Je kunt gewoon kiezen wat je denkt dat de overledene mooi zou vinden. Als je het niet zeker weet, kun je altijd kiezen voor wit of paars. Ik vond een mooi rouwboeket dat voor mijn gevoel recht deed aan mijn familielid.

Je laatste wens op een rouwlint

Rouwboeket bestellenBij het boeket heb ik ook een rouwlint bestelt. Dit kan ook heel gemakkelijk bij boeketcadeau.nl. Je krijgt dan twee linten en die worden met je eigen tekst bedrukt. Op het ene lint wordt een laatste groet, wens of boodschap gedrukt en op het tweede lint komen de namen van de afzender. Je kunt ook kiezen voor een rouwkaart als je dat liever wilt. Als je voor 12.00 uur bestelt dan worden de bloemen nog dezelfde dag geleverd. Je kunt zelf bepalen waar je de bloemen wilt laten bezorgen. Bij de nabestaanden of rechtstreeks bij het uitvaartcentrum.