Gezellig varen in de buurt van Dordrecht

Wij gaan dit jaar lekker varen Dordrecht. Hiervoor hebben wij een boot gehuurd bij Westergoot Jachthaven. Hier kan je verschillende boten huren en hoef je geen vaarbewijs te hebben. Eigenlijk zijn wij op dit idee gekomen omdat onze vader altijd heeft gevaren. Telkens als wij met onze kinderen op visite gaan krijgen zij de mooiste verhalen te horen. Omdat onze vader bijna jarig is hadden wij het idee om hem mee te nemen naar De Biesbosch om zijn ervaringen van vroeger nog een keer te kunnen beleven. Wat hij nog niet wist is dat hij zelf achter het roer plaats mag nemen en zo de mooiste plekjes in de omgeving te gaan bekijken.  

Zeer mooie dag gehad

Nadat wij met de hele familie bij de Biesbosch hadden afgesproken zijn wij aan boord gegaan. Wij hadden twee boten gehuurd omdat niet iedereen in één boot past. Voordat wij gingen varen in de buurt van Dordrecht kregen wij nog wat instructies mee en een route waar wij heen konden gaan. Langs deze route waren verschillende horeca gelegenheden waar wij een tussen stop konden maken.

Onze vader heeft enorm genoten van deze dag en kijkt nog iedere dag terug op deze bijzonder mooie dag met de boot op het water.