Een scootmobiel uitzoeken

Nooit geweten dat het zo moeilijk kon zijn om een geschikte scootmobiel uit te zoeken. Wat het nog moeilijker maakte is dat deze niet voor mijzelf was, maar een cadeautje voor mijn ouders. Je zal wel denken, wat een raar cadeau, maar ik weet zeker dat mijn ouders hier enorm blij mee zouden zijn. Mijn vader had al meer dan dertig jaar zijn rijbewijs maar heeft deze onlangs ingeleverd. Hij vond zijn deelname aan het drukke verkeer niet echt verantwoord meer. Omdat mijn ouders vaak samen op pad gingen, maar dit door het inleveren van het rijbewijs niet meer mogelijk was, moest er een oplossing komen.  

Twee stralende ouders

Omdat ik op het internet een mooie scootmobiel had gezien welke ik zocht voor mijn ouders, heb ik een afspraak gemaakt met de adviseur.  Deze kwam met meerdere modellen bij mijn ouders langs. Waar het mij om ging was de duo zit, hier konden mijn ouders gezellig naast elkaar in plaats nemen. Toen deze naar voren kwam zag je mijn ouders stralen van oor tot oor. Natuurlijk krijgen zij eerst nog een cursus om hiermee overweg te kunnen, voordat zij werkelijk alleen op pad mogen gaan. Maar ik denk dat mijn cadeau voor hun een geslaagde actie was, zij zijn nu dagelijks samen op pad.