Een apple telefoonhoes maken

apple telefoonhoes maken

Een apple telefoonhoes maken lijkt mij echt super leuk om te doen. Ik hou er namelijk heel erg van om creatief bezig te zijn en dingen te ontwerpen. Daarom heb ik mij ook aangemeld voor de kunst opleiding. Daar ga ik super veel leren over tekenen, schilderen en nog veel meer. Ik heb volgende week mijn auditie, dat vind ik echt super spannend. Heel veel mensen hebben zich aangemeld, maar er is maar beperkt plek. Er komen vast heel veel getalenteerde mensen dus ik moet zorgen dat ik er echt tussen uit ga springen. Daarom heb ik besloten om een eigen cover te ontwerpen. Die wil ik dan graag aan hen laten zien, ik hoop dat ze mij daarom gaan onthouden.

apple telefoonhoes maken

Een eigen ontwerp

Samen met mijn moeder ben ik een apple telefoonhoes aan het maken. Als eerst heb ik een foto uitgeprint die ik nu aan het natekenen ben met hele speciale potloden. Zo komt het eruit te zien alsof het een foto is maar als goed kijkt zie je pas dat het een illustratie is. Ik hou heel erg van een zo’n realistisch mogelijke afbeelding te maken. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen stijl. De een houd heel erg van abstracte kunst eapple telefoonhoes makenn de ander weer van beeldhouwden. Daarom vind ik het ook zo leuk om zo’n cover te ontwerpen. Je kunt er namelijk helemaal je eigen ding van maken. Ik kan niet wachten tot mijn bestelling binnen is en ik auditie mag doen voor mijn opleiding.