De beste airfryer aanbieding vindt je bij Expert.nl

Airfryers zijn zeer veelzijdige apparaten die eigenlijk een plaatsje verdienen in elke gezonde keuken. Het is niet alleen een alternatief voor de vette frituurpan, maar nog veel meer. Koop een airfryer aanbieding bij Expert en stap binnen in een wereld vol gezonde snacks. Je nieuwe gezonde leven kan op elk moment beginnen met de uitgebreide mogelijkheden van de airfryer. Wil je groente stomen, een groot stuk vlees grillen, of een cake bakken? Vrijwel alles kan met airfryers, en bijna zonder vet. De losse onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser, dus schoonmaken is zo klaar.

 

Airfryers versus friteuses


De friteuse kan alleen friet en kroketten en dat soort snacks bakken, de airfryer kan veel meer. Hij kan je kaas even alten smelten zoals in de oven, hij kan koekje bakken en kippenpoten klaarmaken en zorgt in een oogwenk voor een gezonde gestoomde maaltijd.
De friteuse laat onherroepelijk luchtjes achter, vaak kun je die het in het hele huis ruiken; dat heb je met de airfryer helemaal niet. En de friteuse is een lastig apparaat om schoon te maken, heel anders dan zijn moderne tegenhanger die bijna zonder vet werkt. Hete lucht biedt dus behalve de overduidelijke gezondheidsvoordelen ook nog een aanzienlijk voordeel in gebruiksgemak. Kijk naar de airfryer aanbiedingen bij Expert en ervaar het ook.

 

Lekker eten zonder vet


Met airfryers haal je gezondheid in huis. Wist je dat je met 80% minder vet ook heerlijke gerechten kunt maken? Je patatjes worden niet meer ondergedompeld in het kokendhete vet, maar worden door hetelucht gaar. Dat is veiliger en gezonder. En je frietjes worden toch kokendheet en knapperig. Maar ook allerlei andere bereidingen zijn mogelijk met de airfryer. Kijk voor inspirerende recepten in een speciaal kookboek of op de site van Philips. Je kunt enorm veel doen met airfryers. Vraag er naar bij Expert.