Batterijen, BACPACS en LCD voor jouw GoPro

Naast de verschillende mounts voor de GoPro zijn er ook genoeg andere producten die ervoor zorgen dat je overal naartoe kunt met jouw camera klaar om te filmen. Zo zijn er voor de verschillende modellen diverse soorten batterijen, is de GoPro BACPAC een handige externe batterij die je meteen op je camera kunt aansluiten en kun je ook een apart LCD-scherm aanschaffen om direct jouw beelden te bekijken. Er zijn diverse soorten GoPro accessoires verkrijgbaar.

 

Batterijen

Elk GoPro model heeft zijn eigen bijpassende batterij. De nieuwste, De HERO 5, bevat een batterij van 2.800 mAh, met de langste energieduur voor een GoPro camera. Toch blijft de batterij voor de camera wel de grote makke voor het bedrijf. Veel gebruikers klagen dat de batterijen voor de GoPro’s snel leeg raken. Hier is nog geen goed alternatief voor gekomen. Daarom is het handig om bepaalde instellingen op de camera uit te zetten tijdens het opnemen wanneer je deze niet nodig hebt. Zo voorkom je dat de GoPro al na korte tijd leeg is.

 

BACPAC

De BACPAC is een externe batterij die goed van pas komt als je aan het opnemen bent en de batterij van de camera zelf bijna leeg is. Door middel van een usb-verbinding kun je de batterij aan de camera snel en makkelijk aansluiten. De BACPAC is licht en past bijna overal in. Zo kun je altijd en overal door blijven filmen wanneer de batterij van je camera langzaam opraakt. Dit is een hele handige accessoires GoPro.

 

LCD-scherm

Heb je een oudere GoPro camera zonder ingebouwd scherm en wil je alsnog gelijk na het filmen je video bekijken? Dan kun je gebruik maken van een extern LCD-scherm. Het scherm zelf bestaat uit een touchscreen, waardoor je makkelijk door je video’s en foto’s kunt navigeren. De nieuwste versie van de BACPAC is ook voorzien van een scherm. Zo hoef je je geen zorgen te maken om je batterijduur wanneer de door jouw filmrol aan het scrollen bent.

 

Remote

GoPro heeft ook een eigen remote, waarmee je jouw camera op afstand kunt besturen. De afstandsbediening komt bijvoorbeeld van pas wanneer je wilt filmen vanaf een lange afstand. Daarnaast werkt de remote ook goed met de nieuwe drones die GoPro onlangs op de markt heeft gebracht. Zo kun je zonder de camera zelf aan te raken altijd blijven opnemen. Met één druk op de knop van jouw remote bepaal je zelf of je GoPro op afstand moet blijven filmen of juist moet beginnen.